top of page
Sök
  • Carina Länk

Affisch till Japan

Uppdaterat: 5 jan. 2021

Jag blev inbjuden av Ogaki Poster Museum att tävla i den internationella affischtävlingen och göra en affisch åt ”Ogaki Matsuri Festival”, som är en traditionell festival som äger rum i staden Ogaki. Av 200 bidrag från 50 olika länder valdes 12 affischer ut - min affisch var en av dem!


Som research tittade jag på filmer som jag hittade på YouTube och som visade tidigare festivaler, parader med vagnar, dockor, många drakar och skådespel.

Med min affisch försöker jag fånga glädjen i en drakes rörelse och virvlande konfetti.


Jag gjorde ett digitalt original och mejlade det till Ogaki Poster Museum. I Japan screen-tryckte de utvalda bidrag, 6 ex av affischen på handgjort Mino papper trycktes för hand, jag fick 2 ex.12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page